Welkom op onze site De Eerste Minuten. De site bevat:

De verdediging van het proefschrift was op 17 mei in de Aula van de Katholieke Universiteit Nijmegen. Onze promotoren waren prof.dr. C.J.M. Jansen en prof.dr. H. Hoeken van de groep Bedrijfscommunicatie, Nijmegen. De oppositie werd gevoerd door:

Het boek De eerste minuten (incl. CD) wordt uitgegeven bij Sdu in Den Haag ( 35). De tekst van het volledige proefschrift is ook als PDF-bestand [Tekst Proefschrift]opgenomen, zodat snel zoeken met de zoekfunctie (Ctrl F) mogelijk is. Het boek bevat de belangrijkste bijlagen: de  literatuurlijsten, vragenlijsten, analysemodellen en documenten die de lezer in staat stellen de gepresenteerde onderzoeken op hun merites te beoordelen. 

Deze site - die gebaseerd is op de CD bij het boek - bevat naast deze selectie aan boekbijlagen ook nog talrijke andere bijlagen, onder andere (door op de bijbehorende icoontjes te klikken worden de betreffende bijlagen geopend):

Het formaat van de bijlagen verschilt per type bijlage. De teksten zijn als PDF-bestand opgenomen. De overige gegevens zijn beschikbaar als SPSS-bestand en Excelbestand (alsmede het SPSS-syntaxbestand dat als een soort codeboek kan functioneren). Om inspectie van de bijlagen mogelijk te maken zonder de bijbehorende programma's zijn viewers opgenomen. Klik op de viewer om die te installeren.

Een radiointerview (Tros Nieuwsshow) over het proefschrift is te beluisteren.

Contactinformatie: j.c.de.jong@let.leidenuniv.nl (tel. 071-5320384/5272137) of bas@baandeweg.nl